Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
 

El.paštas
GARDENA Nešvaraus vandens siurblys 16000

Vieneto kaina (vnt.): 99,99 €
Pakuotėje (vnt.):1
Dėžėje (vnt.):1
esvarbu, ar tvenkiniuose, ar statybinėse duobėse, panadrinamas nešvaraus vandens siurblys 16000 užtikrina įspūdingą našumą - 450 W esant maksimaliam 16000 litrų per valandą srautui ir 7 m tiekimui esant 0,7 baro slėgiui.
Prekės aprašymas

Efektyvus ir universalus panardinamasis siurblys drenažui ir nešvaraus vandens išpumpavimui

Pajuskite GARDENA siurblių galią! GARDENA panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 16000 yra įspūdingas visais atžvilgiais. Jei po potvynio vanduo užkimštų vamzdžius ar jie plyštų, panardinamasis siurblys yra tinkamas pasirinkimas. Net kai po gausių kritulių statybinės duobės užpildomos nešvariu vandeniu arba jūsų sodo tvenkinys turi būti vėl išpumpuotas, šis siurblys bus galinga priemonė pašalinant nepageidaujamą ir užterštą vandenį. Siurblys yra galingas ir ypač efektyvus, 450 W variklis pasižymi dideliu našumu ir mažomis energijos sąnaudomis. Energiją taupantis panardinamas nešvaraus vandens siurblys kartu su maksimaliu 7 m aukščio tiekimo aukščiu ir 0,7 baro slėgiu gali pumpuoti iki 16 000 litrų vandens per valandą. SIurblys gali susidoroti iki 35 mm dydžio nešvarumų dalelėmis, esančiomis vandenyje. Dėl novatoriškos savisaugos technologijos GARDENA panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 16000 išlieka visiškai saugus ir stabilus bet kuriuo veikimo metu. Tai lemia kokybiškos medžiagos, įskaitant nerūdijančio plieno dalis ir ilgalaikę keraminių velenų sistemą su trigubu sandarinimu. Jus sužavės jo lankstumas ir universalumas. Pvz., Siurblį galima tiesiogiai prijungti prie skirtingo skersmens žarnų, tokių kaip 25 (1"), 32 ( 1¼") ir 38 mm (1 ½ "), naudojant naują, lengvą GARDENA žarnų pajungimo sistemą. Pasirenkamas G1" arba G1 ½" sriegis atveria dar daugiau prijungimo galimybių efektyviam ir saugiam siurblio veikimui. Naudojant GARDENA panardinamąjį nešvaraus vandens siurblį 16000, problemos išpumpuojant tvenkinius ar užlietas statybines duobes dabar pagaliau taps praeitimi.
Specifikacijos
Galingumas 450 W
Didžiausias našumas 16000 l/h
Maksimalus slėgis 0.7 bar
Maksimalus panardinimo gylis 7 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head 7 m
Maksimali skysčio temperatūra 35 °C
Kabelio ilgis 10 m
Maitinimo kabelio tipas H05 RNF
Elektrosaugos klasė IP X8

Įprastai pristatoma per:
3 - 10 darbo dienos.
Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti
 
Neseniai peržiūrėta
99,99 €
esvarbu, ar tvenkiniuose, ar statybinėse duobėse, ...