Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
 

El.paštas
GARDENA Švaraus vandens siurblys 9000

Vieneto kaina (vnt.): 64,99 €
Pakuotėje (vnt.):1
Dėžėje (vnt.):1
Modernus ir ypač efektyvus Skaidraus vandens siurblys 9000 siūlo įspūdingą 300 W efektyvumą su maksimaliu 9000 litrų per valandą srautu.
Prekės aprašymas

Greitas ir nesudėtingas didelio efektyvumo vandens nusausinimas

Nesvarbu, ar lietaus statinėms išpumpuoti prieš žiemą, ar rūsio patalpoms potvynio atveju - pajauskite GARDENA siurblių galią su GARDENA švaraus vandens siurbliu 9000. Šis, didelio našumo, mažai energijos sunaudojantis panardinamasis siurblys yra ne tik itin galingas, bet ir ypač efektyvus. Drenažo siurblio variklis turi 300 W galią. Esant maksimaliam 0,6 baro slėgiui ir 6 m tiekimo aukščiui, per valandą galima pumpuoti iki 9000 litrų vandens. Galimas sausas siurbimas iki 2 mm. Dėl pažangios konstrukcijos siurblys veikia itin saugiai ir stabiliai. Po naudojimo jį galima paprastai ir lengvai išvalyti, jį patogu transportuoti dėl praktiškos rankenos. Reguliuojamas plūdinis jungiklis apsaugo siurblį nuo kenksmingo sauso veikimo. Energiją taupantis GARDENA siurblys siūlo įvairias prijungimo galimybes naudojant lengvą GARDENA žarnų sujungimo sistemą. 25 mm (1 ") arba 38 mm (1 ½") skersmens žarnos gali būti prijungtos prie siurblio. Kartu su G1" sriegiu švaraus vandens siurblys 9000 tampa dar universalesnis. Nesvarbu, ar jį naudosite kaip drenažo siurblį, požeminio vandens siurblį ar skirtą naudoti jūsų baseine - šis stilingas panardinamas siurblys siūlo daugybę pritaikymo galimybių. Turėdami daugiau nei 40 metų patirtį siurblių srityje, GARDENA siūlo aukščiausią kokybę.
Specifikacijos
Galingumas 300 W
Didžiausias našumas 9000 l/h
Maksimalus slėgis 0.6 bar
Maksimalus panardinimo gylis 7 m
Didžiausias pakėlimo aukštis head 6 m
Maksimali skysčio temperatūra 35 °C
Kabelio ilgis 10 m
Maitinimo kabelio tipas H05 RNF
Elektrosaugos klasė IP X8


Įprastai pristatoma per:
3 - 10 darbo dienos.
Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti
 
Neseniai peržiūrėta
64,99 €
Modernus ir ypač efektyvus Skaidraus vandens ...